Dagens arbetsskadaVardagen genom mobilen

 

Det här är Kattman, han kom in till kliniken efter att ha blivit påkörd men eftersom Kattman har superkrafter så tog han knappt skada. Här gosar han med kollegan Ili

Min vardag helt enkelt - massa fina djur och kollegorFreya och Heidi

Alla borde ha en

En tur med Malin och ClaudiaDet blev en liten tripp in till stan för att träffa dessa goa gummor och fika lite

En helg med FannyEn helg med Fanny innefattar god mat, spel, djupa tankar, skrattfnattattacker och låtarPasta med tomat och zucchini såsChokladbollar!

När vi sedan hade ätit och druckit vårt te så blev det pysselhörna. Jag bestämde mig att göra en fågel och Fanny en scen.
Fannys fina sceneri med horisont djup och alltoch min Hoppjärka från Amazonas (den lever i närheten av skolgårdar i Amazonas då den under parnings säsongen använder sig av hopphagar för att inponera på honorna. Tyvärr så finns det inte så många exempplar kvar då den oftast förväxlar övergångsställen med hopphagar och blir då nermejade av intet ont anande bilister)


Det färdiga resultatet hemmavid
En mycket trevlig helg

Sandra och Niklas

Mina kära vänner från södern har hälsat på, detta utnyttjadesälskar er

Polaroid

Jag hittade en gång i tiden en "polaroidomvandlare" från en blogg som gör att alla ens foton ser så mycket finare ut med både ljus och färg, enligt min mening iallafall. Valde ut några foton som jag hade liggandes:
Från när jag och Freya var på Bergianska trädgården i höstas

Min lilla tripp ner till skåneland
RSS 2.0